×
Torrent Oyun
Bandicam İndir – torrent Full Türkçe Oyun ve Ekran Çekme 3.2.4.1118 - Torrent Oyun indir, Full Oyunlar, Tek Link Oyun

Bandicam İndir – torrent Full Türkçe Oyun ve Ekran Çekme 3.2.4.1118

0

Bandicam İndir – Full Türkçe Oyun ve Ekran Çekme 3.2.4.1118

.

Bandicam Torrent 2017 programıyla birlikte Windows için en iyi ekran görüntüsü kaydetme deneyimini yaşayın. Son zamanlarda popüler olan oyun yayıncılığı ve diğer kurulum anlatımları, Bandicam Torrent sorun çözümleri, hile yapma gibi Torrent 2017 anlatımlar için Bandicam’i sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Torrent 2017 Tamamen özelleştirilebilir ayarlarıyla ihtiyacınız olan her şeyi onda bulabileceksiniz. Oyun kayıt modu, ekran kayıt modu, cihaz kayıt modu olmak üzere üç temel ekran kaydetme seçeneği bulunuyor. Bunların yanı sıra çekim esnasında FPS oranı, video formatı, ses cihazları gibi ayarları tercihinize göre düzenleyebilirsiniz.

Programı sitemizden indirerek içerisinde yer alan full yapma aracıyla kayıtlı kullanıma çevirebilir ve çektiğiniz görüntülerdeki reklamı kaldırabilirsiniz. Tamamen Türkçe geliştirilen arayüzüyle kullanımıysa oldukça basit.

Kurulum Notu: İlk olarak programı verdiğimiz linklerden birini kullanarak indirin. Ardından “bdcamsetup.exe” uygulamasını kullanarak yükleyin ve programı kapatın. Son olarak “keymaker.exe” uygulamasını çalıştırarak programı kayıtlı yapacağınız mail adresini seçerek işlemi sonlandırın. Bandicam’i full olarak kullanabilirsiniz.


3.202
OYUN BILGILERI 7 yıl önce eklendi
Bandicam İndir – torrent Full Türkçe Oyun ve Ekran Çekme 3.2.4.1118

Tür: Aksiyon Oyunları

Platform: Full Program

Boyut: 16 MB

Tarih: 07-03-2017

Kaynak: https://www.torrent-oyunindir.com/

Dil: İNGİLİZCE, TÜRKÇE

Etiketler: , , , ,

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?