×
Torrent Oyun
Half-Life 2 Cinematic Mod 2013

Half-Life 2 Cinematic Mod 2013

0

Half-Life 2 Cinematic Mod 2013
Yıl 1998. Half-Life, oyun endüstrisini sürükleyici kurgusal hikayesi ve çarpıcı aksiyonu bir araya getirerek şoka uğratır. 50’den fazla ylın oyunu ödülü alan ve PC Gamer tarafından “Tüm Zamanların En İyi PC Oyunu” olarak adlandırılan Valve’ın çıkış oyunu, dünya çapında sekiz milyondan fazla kopya satar.

Ve şimdi. İlk oyunun verdiği merakı, mücadeleciliğini ve yaşattığı hisleri, şaşırtıcı derecede gerçekçi ve ilgi uyandırıcı hâle getiren Half-Life 2, fiziksel çevreden, dost ve düşman karakterlerin duygu ve davranışına kadar etrafındaki her şeye etki ediyor.

Oyuncular tekrar, uzaylı yaratıkların baskınına uğramış, kaynakları tükenmiş ve gittikçe azalan nüfusa sahip bir dünyada kendini bulan bilim adamı Gordon Freeman’in levyesini ellerine alacaklar. Kendisine destek olan insanlar için endişelenen Freeman, Black Mesa’da yaşanan hatanın sonuçlarından dünyayı ve insanlığı kurtarmak için kimsenin istemeyeceği bir göreve itilecek.

Valve’ın yeni tescilli oyun motoru teknolojisi Source®, Half-Life 2’nin çarpıcı ve gerçek zamanlı olmasını mümkün hâle getiriyor. Source’un size sunduğu yenilikçi gelişimler:

Karakterler: Gelişmiş mimik ve canlandırma sistemi, en gerçekçi oyun içi karakterler görmenizi sağlıyor. İnsan karakterler 40 farklı mimikle tüm duygularını ifade ediyor ve size değişik biçimlerde zekice karşılık veriyor.
Fizik: Kendilerinden beklendiği üzere kum tanelerinden suya ve 2 tonluk kütlelere kadar her cisim, kütle, sürtünme, yer çekimi ve suyun kaldırma kuvveti kanunlarına uygun hareket ediyor.
Grafikler: Source’un Pixar’ın Toy Story® ve Monster’s, Inc® filmlerinde kullandıklarına benzer gölgelendirme temelli işleyicisi, hiçbir oyunda görüşmemiş en güzel ve gerçekçi çevreler oluşturuyor.
Yapay Zekâ: Ne arkadaşlarınız ne de düşmanlarınız çatışmaya gözü kapalı girmiyor. Hepsi tehlikeleri belirleyebiliyor, kurnazca yerlere pusabiliyor ve elindeki silaha göre konum alabiliyor.












İşlemci: 2 GHz’lik bir işlemci
Hafıza: 2 MB Ram

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
İşlemci: 2.4GHz
Hafıza: 4 MB Ram
Ekran kartı: DirectX 9 uyumlu bir ekran kartı
İşletim sistemi: Windows 7,8



15.341
OYUN BILGILERI 9 yıl önce eklendi
Half-Life 2 Cinematic Mod 2013

Tür: Aksiyon Oyunları, Korku Oyunları

Platform: PC

Boyut: 14,20 GB

Crack: FULL

Tarih: 20-08-2013

Dil: İNGİLİZCE

Etiketler: , ,

YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?
 

“Half-Life 2 Cinematic Mod 2013” oyununda 5 Yorum bulunuyor.
  1. RAMAZAN - 9 yıl önce demiş ki:

    baya etkileyici bir görüntüsü var kesinlikle indirmelisiniz